Ανεκτίμητο εθνικό κεφάλαιο αποτελούν οι απόδημοι έλληνες πολίτες κατά τα λεγόμενα του υφυπουργού εξωτερικών Γιώργου Κότσιρα, ο όποιος εκπροσώπησε τον πρωθυπουργό στην απονομή των βραβείων ΄΄ΑΡΓΩ΄΄, τα οποία δίνονται κάθε χρόνο σε Έλληνες που διαπρέπουν στο εξωτερικό.


Όμως, ένα σοβαρό θέμα είναι ότι διαπρέπουν στο εξωτερικό και όχι στην χωρά μας. Γιατί ο υφυπουργός της Ελλάδος νιώθει περήφανος που αυτό το ‘’κεφάλαιο’’ παράγει κέρδος σε μια άλλη χώρα, ενώ αυτή η χώρα δαπάνησε χρήμα, χρόνο και υποδομές για να το δημιουργήσει;ν

Θα μπορούσε ο κύριος υφυπουργός να μας πει και πόσοι αλλοδαποί έχουν βραβευτεί από τις χώρες τους ενώ προσφέρουν στην δική μας χώρα; Θα έπρεπε ο υφυπουργός να μας πει ότι νιώθει εξίσου υπερήφανος για το κεφάλαιο ανθρώπων που εισάγεται, κατά τον τρόπο που εισάγεται στην χώρα, και το επίπεδο αυτών αντί να νιώθει υπερήφανος μόνον για το ποιοτικότερο ‘’κεφάλαιο ανθρώπων’’, το οποίο εξάγεται κατά βίαιο τρόπο τα τελευταία χρόνια από την εθνοκτόνα πολιτική που εφαρμόζεται. Από την κυβέρνηση που μετέχει, αλλά και από προηγούμενες κυβερνήσεις.

Δηλώσεις όπως αυτά τα σαλεμένα λόγια που λένε κατά περιόδους οι πολιτικοί πάντα σε προφυλαγμένα περιβάλλοντα, σε ανθρώπους και ακροατήρια που είτε είναι επιλεγμένοι, είτε βολεμένοι, είτε ανίκανοι να κατανοήσουν τι τους λένε. 

DimLoup

ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *