Ο υπ. ευρωβουλευτής κ. Μανώλης Κυπραίος καλεσμένος στο δημοτικό ραδιόφωνο Λάρισας 93,6

Στις 27-5-2024 ο κ. Μανώλης Κυπραίος υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον πολιτικό φορέα του Έθνους, Ελλήνων Συνέλευσις, παραχώρησε συνέντευξη στο δημοτικό ραδιόφωνο Λάρισας 93,6. Στην συζήτηση ο υποψήφιος ευρωβουλευτής συστήθηκε στους συμπολίτες μας και τους κάλεσε ένθερμα να πάρουν θέση στα τεκταινόμενα της πολιτείας μας.

Τα θέματα που απασχόλησαν κατά την επικοινωνία με τον κ. Κυπραίο απασχολούν και το σύνολο της κοινωνίας, ίσως με διαφορετικές προτεραιότητες για τον καθένα. Το θέμα της ακρίβειας τέθηκε επί τάπητος και εμφανίστηκε το παράδοξο που επικρατεί στο εμπόριο καυσίμων. Υπάρχουν χώρες που εισάγουν καύσιμα από τα Ελληνικά διυλιστήρια και καταλήγουν να πουλάνε στους πολίτες τους φθηνότερα από ό,τι εμείς αγοράζουμε στην Ελλάδα.

Σημαντικό θέμα που τέθηκε κατά τη ροή της εκπομπής ήταν και τα κλεμμένα πνευματικά δικαιώματα των Ελλήνων και η διευθέτησή τους, διότι οι χώρες που τα σφετερίζονται, καρπώνονται χρήματα και άλλα οφέλη και αρνούνται να ρυθμίσουν το θέμα. Ως κλεπταποδόχοι που είναι, δεν αναγνωρίζουν τον πραγματικό δικαιούχο αυτών . Τον Έλληνα πολίτη.

Εν κατακλείδι, ήταν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση η οποία μας ιντριγκάρει για το τι θα επακολουθήσει στα βουλευτικά έδρανα των Βρυξελλών σε περίπτωση που εκλεγεί ο κ. Κυπραίος με την ιδιότητα του Ευρωβουλευτή.

ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *