Ο Μανώλης Κυπραίος, υπ. ευρωβουλευτής της Ελλήνων Συνέλευσις, παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοσταθμό studio rethymno 9.80

Την Δευτέρα 20-5-2024 ο Μανώλης Κυπραίος, υπ. ευρωβουλευτής με τον πολιτικό φορέα του έθνους Ελλήνων Συνέλευσις, παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοσταθμό studio rethymno 9.80 με στον Σταύρο Ρακιτζή. Κατά την εξέλιξη της συζήτησης τέθηκαν σημαντικά θέματα όπως το θέμα των ευρωπαϊκών συμβάσεων που έχουν συνυπογραφεί με την χώρα μας, κατά πόσο έχουν τηρηθεί τα συμφωνημένα, πια οφέλη έλαβε η χώρα μας από αυτές τις συμβάσεις και πια έπρεπε να λάβει. Έγινε σαφής αναφορά πως πρέπει να συμβούν σοβαροί ελεγχοι για όλα αυτά που έπρεπε να λάβουμε ως χώρα και δεν τα λάβαμε.

Επίσης τέθηκαν τα θέματα της ακρίβειας που έχει αφαιμάξει οικονομικά τους πολίτες και της υψηλής φορολογίας, όπου εμφανίστηκε η μη ανταποδοτικότητα των φόρων. Σαφώς εκτέθηκε και το γεγονός της σκοπούμενης απαξίωσης των ευρωεκλογών απο τους κομματικούς μηχανισμούς, ενώ εμφανίστηκε και ο πλήρης σεβασμός της Ελλήνων Συνέλευσις στον θεσμό, κάνοντας πολιτική και πολιτικό διάλογο επί του θέματος και επί της ουσίας. 

Πρόκειται για μία ενδιαφέρουσα συζήτηση με παλμό και ροή που κρατά το ενδιαφέρον και μας βάζει προβληματισμούς που ήδη έχουμε, αλλά αρνούμαστε να αναγνωρίσουμε συλλογικά ως πολίτες. Είναι ωφέλιμο να δούμε την συνέντευξη με προσοχή.

ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *