Ο υπ. ευρωβουλευτής της Ελλήνων Συνέλευσις ο κ. Μανώλης Κυπραίος στην ΕΡΤ Χανίων

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον πολιτικό φορέα Ελλήνων Συνέλευσις κ. Κυπραίος Εμμανουήλ παραχώρησε συνέντευξη στις 14-5-2024 στον ραδιοφωνικό σταθμό της ΕΡΤ Χανίων. Κατά την διάρκεια της εκπομπής αναπτύχθηκε μια αρκετά ενδιαφέρουσα συζήτηση με θέματα της πολιτικής πρότασης του φορέα που εκπροσωπεί, με την ένταση που θα έπρεπε και με τρόπο που δεν επιτρέπει αντίλογο βασισμένο σε ελλιπείς ή ψευδείς πληροφορίες. 

Ο κ. Κυπραίος ανέπτυξε τις θέσεις του πολιτικού φορέα με μια αξιόλογη δυναμική και με επιχειρήματα που δεν αντικρούονται σε μια διαδικασία λογικής διεργασίας παρά τον περιορισμένο χρόνο της εκπομπής. Παράλληλα εμφανίζεται σαφώς η παραπληροφόρηση που δημιουργήθηκε από τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης κατά το παρελθόν, σε ότι έχει να κάνει με την Ελλήνων Συνέλευσις και διαμορφώνει μια ατζέντα πολιτικής αισχρότητας απο την μεριά των ΜΜΕ. 

Απ’ ότι φαίνεται όμως, δύσκολα μπορεί να στηριχθεί αυτή η ατζέντα, σε μια κατά την παράσταση εξέταση, είτε σε δικαστήρια είτε σε πάνελ τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών.

ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *