Καλεσμένος στο Planet Radio 90,6 ο υπ. ευρωβουλευτής της Ελλήνων Συνέλευσις κ. Μανώλης Κυπραίος

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον πολιτικό φορέα του έθνους Ελλήνων Συνέλευσις, Κυπραίος Εμμανουήλ στις 14 μαΐου βρέθηκε καλεσμένος της εκπομπής του Ιακώβου Πιτροπάκη στο planet radio 90,6. Κατα την διάρκεια της εκπομπής στην οποία συστήθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, τέθηκαν αρκετά και επίκαιρα θέματα επί τάπητος, στα οποία κατα την εξέταση τους αναφέρθηκαν στοιχεία που προξενούν ενδιαφέρον.

Ο κ. Κυπραίος κατα την προώθηση των θέσεων του φορέα που εκπροσωπεί ανέφερε το θέμα των πνευματικών δικαιωμάτων των Ελλήνων τα οποία έχουν κλαπεί, τα οικονομικά προβλήματα της χώρας μας, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα του φόρου προστιθέμενης αξίας (φπα) ο οποίος εισπράττεται και κατευθύνεται προς την Ε.Ε. χωρίς να επιστρέφει ανταποδοτικά στην Ελλάδα κ.α.

Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα συζήτηση χωρίς υπεκφυγές η οποία δεν περιορίζεται σε έναν ξύλινο λόγο όπως συμβαίνει κατα κόρων με υποψηφίους ευρωβουλευτές και στην ρητορική των μεγάλων κομμάτων. Το πλήθος των θεμάτων και η σαφήνεια των λύσεων που προτείνονται είναι σε ένα ρεαλιστικό επίπεδο που δεν επιτρέπουν την αδιαφορία των πολιτών.

ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *