“ΚΟΣΜΟΣ” θα είναι το όνομα του νέο πολιτικού φορέα όπου θα αντιπροσωπεύεται από τους Πέτρο Κόκκαλη, Μαρία Βασιλάκη και Λευτέρη Παπαγιαννάκη. Οι γραμμές κατεύθυνσης του εναρμονίζονται με την ήδη δρομολογημένη ευρωπαϊκή πολιτική του πράσινου συμφώνου και της ενεργειακής μετάβασης, καθώς ο φορέας υποστηρίζει ότι βιώνουμε  μια κλιματική κρίση και πρέπει όλοι οι πολίτες να κινητοποιηθούν. Ο Π. Κόκκαλης κάλεσε όλους τους ανθρώπους που απαρτίζουν τον πρωτογενή τομέα να ενωθούν μαζί του και με την παράταξη του.


Ο κύριος Κόκκαλης είναι ήδη ευρωβουλευτής κατά την βουλευτική περίοδο που διανύουμε με τον πολιτικό σχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ. Θα έπρεπε να έχει δώσει δείγματα γραφής στους Έλληνες πολίτες, διότι κατέχει την ισχύ που του έδωσαν κατά την προηγούμενη εκλογική διαδικασία. Αντ αυτού υπήρξε ενας ευρωβουλευτής που στήριξε την πολιτική της ευρωπαϊκής ένωσης, εκτελώντας κάθε εντολή που του έδωσε ο πολιτικός σχηματισμός με τον οποίο εξελέγει, πειθαρχώντας στην κομματική γραμμή. Τώρα απλά ζητά να γίνει ο ίδιος εντολέας στο όνομα του πολίτη, φτιάχνοντας ο ίδιος κόμμα, λησμονόντας ότι ο μόνος εντολέας του ουσιαστικά, είναι ο Έλλην πολίτης.

Αποφάνθηκε πως κατέχει την χρυσή λύση κατά όλων εκείνων των δεινών της χώρας μας, όμως τα λεγόμενα του μαρτυρούν το αντίθετο. Ο πρόεδρος του νεοσύστατου φορέα περιγράφει ένα τρόπο δράσης του κόμματος του ο οποίος  απλά στηρίζει τις προσπάθειες των υπολοίπων κομματικών μηχανισμών, χωρίς κάποια ιδιαίτερη αλλαγή. Επομένως καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως αντί για μία λύση στα προβλήματα της χώρας, δημιουργήθηκε άλλη μια ευκαιρία για διχασμό του Έλληνα.

Τελικά αυτό που έχει ανάγκη ο πολίτης είναι ένας πολιτικός μηχανισμός που θα ενεργοποιεί τον πολίτη, θα του δίνει αδιαμφισβήτητη συμμετοχή σε οποιαδήποτε απόφαση καλείται να πάρει, αλλά και θα του προάγει την ελεύθερη βούληση και άποψη. Να εκπροσωπεί τις αποφάσεις του Έλλην πολίτη οι οποίες έχουν αναδειχθεί ύστερα από  δημοκρατικές διαδικασίες και θα τις εκτελεί στο έπακρο. Τέλος πρέπει να λειτουργεί σαν εκτελεστικό όργανο και μόνο, χωρίς ίχνος επιρροής λόγω εξουσίας και αυτο, γιατί η εξουσία ανήκει μόνο στον ενεργό πολίτη.

Οκο

ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *