Ο υπ. Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας ανακοίνωσε πως στο έκτακτο συμβούλιο υπουργών Άμυνας της Ε.Ε. στις Βρυξέλλες, θα προτείνει το στρατηγείο της Λάρισας ως συσκεπτήριο αποφάσεων στα πλαίσια για την επιχείρηση ασπίδα, η οποία θα προάγει την ασφάλεια των πλοίων της Ε.Ε. από τους Χούθις της Υεμένης.


Ύστερα από την βοήθεια της Ουκρανίας, με πόρους που δεν περίσσευαν στην Ελλάδα, η κυβέρνηση παίρνει ξεκάθαρη θέση απέναντι σε ένα θρησκευτικό πόλεμο Εβραίων και Μουσουλμάνων. Ξεχνόντας δε, ότι με την πολιτική τους στάση των τελευταίων χρόνων, η χώρα έχει γεμίσει με παράνομους μετανάστες αυτών των χωρών. Αυτή η μεροληψία εγκυμονεί τον κίνδυνο για εξέγερση αυτής της αρκετά μεγάλης μερίδας ανθρώπων που κατοικούν στην χώρα μας. Ο φανατισμός των ανθρώπων εκείνων κάθε άλλο από ακίνδυνος μπορεί να θεωρηθεί, καθώς πολλάκις στο παρελθόν είναι τα δείγματα βιας που φέρουν την υπογραφή τους.

Επομένως, ο μεγαλύτερος εχθρός της Ελλάδας βρίσκεται μέσα σε αυτήν και όχι έξω, αφού μετά την λαθρο-εισροή στην χώρα μας το υπ. Εθνικής Άμυνας ξεχνάει την επιλογή της ουδετερότητας και προβαίνει να πάρει θέση. Η αμερόληπτη στάση της χώρας , αλλά και η αρωγή ως προς την λύση της διαμάχης των δύο χωρών, θα έπρεπε να ήταν πρώτη σκέψη και απόφαση από την πρώτη μέρα του πολέμου. Η αποφυγή στοχοποίησης από την άλλη πλευρά θα έπρεπε να ληφθεί υπόψιν από την κυβέρνηση και τον Υπουργό, εφόσον στις προτεραιότητες της χώρας δεν χωράει το ενδεχόμενο πολεμικής σύρραξης. 

Ανέκαθεν τους Έλληνες τους διακατέχει το αίσθημα της υπερηφάνειας με τρανό δείγμα εκείνο του Μεταξά το 40’ όπου αρνήθηκε την διέλευση των γειτόνων μας. Σήμερα όχι μόνο τους αφήνουμε να διελέυσουν αλλά και να στρατοπεδέυσουν στα πάτρια, καθώς να τα κάνουν και ορμητήριο. Η Ελλάδα μας μπαίνει στο στόχαστρο κατά πάντων υποψηφίων εχθρών με αυτήν της την απόφαση.

Οκο

ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *