Δελτίο Τύπου: Βανδαλισμός στο εκλογικό περίπτερο Ελλήνων Συνέλευσις στα Χανιά

Στις 1-5-2024 και μεταξύ των ωρών 10:00 με 12:00 το πρωί, το εκλογικό περίπτερο του πολιτικού φορέα του έθνους “Ελλήνων Συνέλευσις” που βρίσκεται στην πλατεία Μαρκοπούλου στην αγορά Χανίων, δέχθηκε επίθεση και βανδαλισμό. Το εν λόγω περίπτερο βρίσκεται εκεί κατόπιν νόμιμης άδειας της πολιτείας, για να ενημερώσει τους πολίτες περί της συμμετοχής της Ελλήνων Συνέλευσις στις ευρωεκλογές. Σαφέστατα πρόκειται για μια καθιερωμένη κίνηση ρουτίνας από δήθεν αντιεξουσιαστές, που κατά συνήθεια επιτίθενται κατά των μελών και της περιουσίας του οργανισμού “Ελλήνων Συνέλευσις”. Αρκεί να θυμίσουμε ότι μόνο κατά την διάρκεια των δύο εκλογικών διαδικασιών του καλοκαιριού του 2023, η “Ελλήνων Συνέλευσις” δεχόταν καθημερινό βανδαλισμό, συντονισμένες επιθέσεις και βιαιοπραγία σε ένα άτομο, από τα εν λόγο άτομα στα Χανιά.

Το κυρίαρχο μήνυμα που έγραψαν στα πάνελ του περιπτέρου κατά τον βανδαλισμό ήταν το εξής: “Ο κόσμος χωρίζεται σε τάξεις”. Πρόκειται για μια σαφή τοποθέτηση στο τι εκπροσωπεί η συγκεκριμένη συμμορία ενώ παράλληλα δηλώνει ότι εναντιώνεται στον σκοπό και στόχο ύπαρξης του οργανισμού “Ελλήνων Συνέλευσις” που είναι η ένωση όλων των πολιτών σε μια νομική εκπροσώπηση για τη δημιουργία της Ελλήνων πολιτείας.

Ο πολιτικός φορέας “Ελλήνων Συνέλευσις” θα πράξει τα δέοντα στα πλαίσια της νομιμότητας, όπως κάνει όλα τα χρόνια δράσης του. Ομοίως τα πολιτειακά όργανα της δημόσιας τάξης και της δικαιοσύνης πρέπει να διασφαλίσουν την ομαλότητα της δημοκρατικής διαδικασίας, στην οποία έχει ελεύθερα το δικαίωμα κάθε πολίτης να συμμετέχει, να ενημερώνει και να διεκδικεί τη ψήφο των συμπολιτών του. Είναι σαφές ότι η “Ελλήνων Συνέλευσις” αποτελεί στόχο συμμοριών και εγκληματικών οργανώσεων. Ως εκ τούτου είναι επιβεβλημένη η προστασία της κατά την εκλογική περίοδο που διανύουμε.

Εκ του Τμήματος Τύπου Ε.ΣΥ. Κεντρικής Περιφερειακής Διοίκησης Κρήτης

Εκπρόσωπος Τύπου

Πανταζής Αλέξανδρος

ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *