Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη που έδωσε  στις 10 Ιανουαρίου στην ΕΡΤ, μίλησε για το νέο νομοσχέδιο που θα φέρει, το οποίο αφορά το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.


Αυτό το οποίο προτίθεται να φέρει προς ψήφιση δεν είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που ισχύει και σε άλλες χώρες της Ευρώπης. Δήλωσε επίσης ότι οι περισσότεροι πολίτες δεν είναι τόσο κατά του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών, όσο είναι με την υιοθεσία των παιδιών. Θέλησε όμως να τονίσει πως σέβεται όλες τις απόψεις οι οποίες και διαφέρουν μεταξύ τους, αποφεύγοντας το διχασμό της κοινωνίας. 

Ανέφερε επίσης ότι η ομοφυλοφιλία δεν είναι κάποια μόδα. Υπήρξε στο παρελθόν, υπάρχει στο παρόν και ενδεχομένως να υπάρχει και στο μέλλον. Τέλος, έκλεισε με το ότι θα προσπαθήσει να πείσει τους βουλευτές να ψηφίσουν υπέρ του νομοσχεδίου, ώστε να καταφέρει να το περάσει.

Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι ο γάμος των ομοφυλόφιλων συμβαίνει ήδη σε κάποιες ευρωπαϊκές χώρες, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνει και στην Ελλάδα. Ο λόγος δεν είναι μόνο η τελετή του γάμου αλλά μαζί με αυτό είναι η τεκνοθεσία, η υποβοηθούμενη γονιμότητα και η παρένθετη μητέρα. Επίσης, άλλος ένας λόγος είναι ότι στη συμβίωση των ομόφυλων ζευγαριών, το παιδί από τα πρώτα χρόνια της ζωής του στερείται τα πρότυπα των φύλων. Έτσι αποκτά μια συγχυσμένη αντίληψη των δύο φύλων και της βιολογικής τους σχέσης, τα οποία είναι απαραίτητα στοιχεία για την αναπαραγωγή του ανθρώπου. Παρόλ’αυτά προσπαθούν να μας πείσουν για το πόσο φυσιολογικά είναι όλα αυτά.

Βάση των παραπάνω, η εν λόγω νομοθετική ρύθμιση παραβιάζει τους νόμους της φύσης, που βάσει αυτών έρχονται σε ζεύξη αρσενικά με θηλυκά. Ως εκ τούτου, ο άνθρωπος νομοθετεί βάζοντας θετούς νόμους, αντίθετους στους νόμους της φύσης. Σαφώς γνωρίζουμε ότι οι νόμοι της φύσης με τους νόμους των ανθρώπων, πρέπει να είναι σε νομοτελειακή αρμονία και οχι να καθαιρεί ο ανθρώπινος νόμος τον φυσικό νόμο.

Πασχαλίδη Ευτυχία

ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *