Πιο συγκεκριμένα στην πλατφόρμα του Netflix, προβάλλεται πλέον μια νέα σειρά με τίτλο “Β’ Παγκόσμιος πόλεμος”. Σε αυτό το ντοκιμαντέρ, το μύνημα είναι ότι ξανά ζωντανεύει ο Β’ Παγκόσμιος πόλεμος, μέσα από μαρτυρίες ανθρώπων. Αναφέρει πως φωνές από κάθε πλευρά, αλλά και με την βοήθεια του ψηφιακά βελτιωμένου αρχείου, οι συντελεστές παράγουν αυτό το αποτέλεσμα, λέγοντας ουσιαστικά το αδιανόητο της κατατρόπωσης της Ελλάδας από την Ιταλία.

Αδιανόητο διότι η έννοια “ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ”, μοιάζει να μην είναι αρκετή για να περιγράψει το μέγεθος του ψεύδους και της υποβάθμισης του ίδιου του Ελληνικού Έθνους!

Ένα έθνος το οποίο είναι συνδεδεμένο με υπέρτατες νικηφόρες μάχες, στο όνομα της ελευθερίας της πατρίδος. Ένα έθνος του οποίου κανένας αντίπαλος του στον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο, δεν ισχυρίσθηκε κάτι τέτοιο ή έστω κάτι παρόμοιο ως καταγεγραμμένο ιστορικό γεγονός. Αντίθετα μέσα από όλα τα αρχεία, μέσα απ όλες τις δηλώσεις των συμμάχων, αλλά και των δυνάμεων του Άξονα, η εκκωφαντική νίκη έναντι των Ιταλών και γενικά η ηρωική αντίσταση των Ελλήνων κατα των Γερμανών, ήταν μια από’ τις βασικές αιτίες της ήττας του Χίτλερ, αν όχι η βασικότερη.

Ένα έθνος αναγνωρισμένο από νικητές και ηττημένους, για νίκες με πενιχρά μέσα σε σύγκριση με των αντιπάλων, αφού οι αριθμοί σε στρατιωτικό προσωπικό και οπλικά συστήματα ήταν πάντα αξιοσημείωτα πολύ μικρότεροι! Αυτός ακριβώς άλλωστε είναι και ο λόγος που δεκαετίες ολόκληρες τώρα η αντίσταση των Ελλήνων χαρακτηρίζεται ως ηρωική.

Γέλωτες λοιπόν προκαλεί η προσπάθεια των συντελεστών, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ περιγράφεται η κατατρόπωση των Ελληνικών δυνάμεων από τις Ιταλικές. Πιο συγκεκριμένα αναφέρεται ότι οι Ιταλοί διέσπασαν την αδύναμη Ελληνική αντίσταση κατακτώντας μάλιστα και εδάφη.

Πρόκειται για διαστρέβλωση όχι μόνο της Ελληνικής αλλά και της παγκόσμιας ιστορίας. Πρόκειται για ένα εξωφρενικά κακό στημένο παραμύθι, με την κοκκινοσκουφίτσα να έχει φάει τον λύκο κάνοντας τον μια χαψιά. Ένα αισχρό και κακό παραμύθι αφού όλοι πλέον γνωρίζουν την Τουρκική προσπάθεια που γίνεται επενδύοντας υπέρογκα χρηματικά ποσά στο συγκεκριμένο δίκτυο. Μια προσπάθεια που όπως φαίνεται έχει να κάνει με την προώθηση των θέσεων της Τουρκίας μειώνοντας και υποβαθμίζοντας το ίδιο το Ελληνικό Έθνος.

Όλα αυτά φυσικά την ώρα που η Ελληνική κυβέρνηση “σφυρίζει κλέφτικα”… Όμως πραγματικά τι να περιμένεις από μια κυβέρνηση η οποία στους κόλπους της τρέφει υπουργούς οι οποίοι ισχυρίζονται πως οι Έλληνες είμαστε παιδιά των Οθωμανών; Τι να περιμένεις από μια κυβέρνηση η οποία τρέφει στους κόλπους της υπουργούς και στελέχη, οι οποίοι δημόσια έχουν αναφέρει πως ο Μέγας Αλέξανδρος δεν είχε περισσότερη αξία από έναν κάδο σκουπιδιών; Πραγματικά τι να περιμένουμε από μια κυβέρνηση της οποίας επιφανή στελέχη κάθε ιδιότητας, έχουν αναφέρει πως το “Αιγαίο δεν είναι Ελληνική θάλασσα”, πως η “Ελλάδα δεν ανήκει στους Έλληνες”, πώς “η γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου είναι ένας μύθος” και άλλα πολλά!

Φαίνεται λοιπόν πως το Τουρκικό χρήμα έχει αρχίσει και κάνει εξαιρετική δουλειά για τους γείτονες, βάζοντας τις βάσεις για μια παιδεία με διαστρεβλωμένη ιστορία και μόνο! Μια ιστορία που θα διδαχθούν τα παιδιά μας εφόσον οι κυβερνήσεις δεν είναι σε θέση απ’ ότι φαίνεται να πράξουν αυτά που οφείλουν και έχουν χρέος. Αυτό δεν είναι κάτι άλλο, πέραν της πλήρης αποκατάστασης της ιστορίας μας και της πολιτιστικής κληρονομιάς μας, μέσω της δίκαιης διαδικασίας διεκδίκησης του δικαίου και την αποτύπωση αυτών εξ αρχής αντικαθιστώντας με οτιδήποτε ψεύτικο και διαστρεβλωμένο. Αυτό για να πραγματοποιηθεί χρειάζεται δύο βασικές προϋποθέσεις. Η πρώτη είναι να γνωρίζεις ποιός είσαι και ποιά είναι η πραγματική θέση της Ελλάδος στο παγκόσμιο στερέωμα. Η δεύτερη να έχεις την πολιτική βούληση να απαιτήσεις και να πάρεις πίσω ότι σου ανήκει με βάση το πρώτο.

Πιστεύετε έχουν το σθένος οι κυβερνώντες να πράξουν και να λειτουργήσουν κατά αυτόν τον τρόπο; Αν αυτοί όχι, εμείς οι γνήσιοι απόγονοι ηρώων και πατεράδες των δικών μας παιδιών, τι κάνουμε;

ΑΡΧΟΣ

ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *